Nog één nachtje!

Drie dagen geleden schreef ik nog vol spanning dat het nog maar vier nachtjes slapen waren tot dat Roy & ik Beer konden ophalen. En de dagen vlogen ook echt voorbij, maar nu is het dan bijna zover! Morgen mogen wij eindelijk Beer ophalen en haar officieel verwelkomen in de familie.

Oei Beer groeit!

De grootste voorbereidingen hebben wij al gedaan, maar natuurlijk spoken er nog duizenden vragen in je hoofd en gelukkig helpt onze fokker Tessa ons super goed met het beantwoorden van deze vragen.

Facebook

Sindskort ben ik lid geworden van een Facebook groep waar alle fretten mama’s en pappa’s voor elkaar klaar staan. Je kan er terecht met je vragen of je kan een leuke foto plaatsen van je fret echt niks is daar te gek. Ook al ben ik nog maar recent lid geworden, voel ik mij echt al welkom in de groep. Hier ben ik ook echt super dankbaar voor! Ben jij nieuw met fretten of lijkt het je leuk om ook lid te worden van deze gezellige community? Klik dan hier en je komt direct bij de groep. Echter moet je wel een lidmaadschapsverzoek sturen.

Met de tips van Tessa en van de fretten groep druf ik nu écht te zeggen dat ik klaar ben om Beer mee naar huis te nemen en haar alle liefde en zorg te geven die ze verdiend.

Wij houden contact!

Op de hoogte blijven? Dit kan altijd vul je e-mail in en krijg een mail wanneer er een nieuwe BeerBlog online is.

Een gedachte over “Nog één nachtje!”

Geef een reactie