Nog 4 nachtjes..

De klok tikt en de tijd gaat maar niet verder. Het is nog zo lang wachten tot het zaterdag is, de zaterdag dat wij Beer eindelijk thuis mogen verwelkomen. Wij zijn al helemaal voorbereid, hebben de spullen, de kooi, voer etc. Is Beer ook klaar voor ons? Of voor jullie? Dat is een vraag die vaak door mijn hoofd spookt.

Beer (6 weken)

Zo zenuwachtig ik voor zaterdag ben, zo blij ik ook ben. Beer groeit en groeit, gisteren kreeg ik te horen van Tessa (fokker) dat Beer angora vacht heeft, dus een stukje langer. Roy reageerde helemaal enthousiast ik zei wel tegen Roy als het maar niet op een rat gaat lijken haha.

Vandaag belde Tessa mij op er waren wat problemen met de dierenarts, ze kon helaas Beer nog niet laten enten, wat voor haar een grote teleustelling is. Gelukkig kon ik de 24e meteen terecht bij onze eigen dierenarts voor een enting voor Beer, want dit is natuurlijk super belangrijk.

Geef een reactie